LandArt Kunst-arrangement Huize Rustoord

rustoord

Genieten kan op allerlei manieren. Wat dacht u van onze LandArt wandelroute, een bezichtiging van de kunstgalerie en een gezellige lunch bij Huize Rustoord? 

Kunstgalerie Huize Rustoord & LandArt Route
Huize Rustoord is rijk aan kunst. Niet alleen binnen, in de vele vertrekken, maar ook op het buitenterras treft u kunst aan, daterend van 1900 tot heden. Samen met Huize Rustoord bieden we u een veelkleurig arrangement aan: een tweegangenlunch met wijn en koffie, toegang tot prachtige suites met vele kunstwerken (met boeiende informatie over de geschiedenis van de locatie, de kunstenaars en de aanwezige kunstwerken) en aansluitend een wandeling via het Arnolduspark – in Engelse landschapsstijl aangelegd – naar de natuurbegraafplaats (LandArt Route). Totale lengte: ca. 5 kilometer. Kosten: € 27,50. U beleeft een heerlijke middag waarin al uw zintuigen worden geprikkeld. 

LandArt Diessen
LandArt Diessen is een kunstproject waarbij kunstenaars in het buitengebied werk exposeren dat ze hebben gemaakt van natuurlijk en afbreekbaar materiaal. Er is gekozen voor vergankelijke materialen die op termijn, heel geleidelijk, veranderen, verkleuren of opgaan in het landschap, geheel in lijn met de uitgangspunten van de natuurbegraafplaats. Geïnteresseerden kunnen deze vergankelijkheid met eigen ogen volgen door de route met tussenpozen vaker te lopen. De tiende editie van dit kunstproject vindt dit keer plaats op Natuurbegraafplaats De Utrecht. 

Het arrangement is beschikbaar op woensdag tot en met zondag. Klik hier voor reservering en info.

Bekijk hier de video van de openingshandeling van de LandArt Route door burgemeester Palmen